Átadtuk az 1000. jogosítványt

2014.08.08 15:34

Péntek reggel nagy napra készültünk a cserkei Kresz Parkban. Szokolai Lajos, Cserkeszőlő polgármestere a Park dolgozóival együtt izgatottan várta azt a lurkót, aki ezredikként igényel jogosítványt nálunk. Mivel nyitáskor már a 993. vezetői engedélynél jártunk, nem kellett sokat várnunk mire megérkeztek a szerencsés ezredikek - mindjárt ketten!

A vidám pilisszentiváni ikerpár, Pulai Attila Levente és Pulai Kristóf Máté az előtérbe lépve még nem is sejtették, hogy hamarosan ők lesznek a cserkeszőlői Kresz Park legnagyobb sztárjai. Amint a fiúk bejelentették, hogy vezetői engedélyt szeretnének az elektromos Mercikhez, Szokolai Lajos polgármester azonnal hozzájuk lépett, és gratulált nekik a tökéletes időzítéshez. Édesanyjuk, Pulainé Marlok Marian ámulva nézte végig, ahogy a fiúk átveszik Boldog István országgyűlési képviselő ajándékát - egy egyedi kézműves tányért - a polgármester úrtól. "Csak este akartunk jönni, de a fiúk annyira rágták a fülem, hogy vezetni akarnak, hogy nem lehetett tovább húzni a dolgot." - magyarázta a boldog szülő. Úgy látszik ezúttal érdemes volt a fiúkra hallgatni.

A legnagyobb örömöt a srácoknak a sztárság és az a hír okozta, hogy - természetesen - ingyen használhatták a mini Merciket. Miután megismerkedtek a legfontosabb kresz-szabályokkal, és a gyakorló körön is kiválóan teljesítettek, a kilenc és fél éves ikerpár mindkét tagja 11000-as sorszámú jogosítványt vehetett át a Park vezetőjétől. A Pulai ikrek ezután igazi vagány celebekként viselkedtek, és jól tűrték a fényképezést is. Ahogy a hangulat a tetőfokára hágott, a fiúk nővére, Pulai Panna Virág is rászánta magát a vezetésre, és megkapta az 1002. jogosítványt.

A Kresz Park személyzete ezúton kíván minden jót és balesetmentes közlekedést nem csak a Pulai családnak, de mind az ezer boldog jogosítványtulajdonosnak!

 

 

A képen Szokolai Lajos polgármester és a Pulai család. A teljes képgalériát megtalálja itt.